Christophe Depuydt, al ruim tien jaar CEO van RAS Security, zit niet om een sloganeske uitspraak verlegen. Achter bovenstaande slagzin schuilt echter vooral een sterke ambitie, met name om elk huishouden van een kwalitatieve en goed onderhouden beveiliging te voorzien. Dat streven wordt sinds 1 juli kracht bijgezet door de fusie met AIS Security.“Samen kunnen wij vakmannen met een passie voor beveiliging nog beter bedienen”, klinkt het.

Lees meer

Een sirene is essentieel in elk inbraakdetectiesysteem. Alleen al haar aanwezigheid heeft een afschrikkend effect. Een alarm verwittigt de buurt en doet inbrekers op de vlucht slaan. De sirene wordt op de gevel geplaatst: ze moet dus veilig, betrouwbaar en elegant zijn … én blijven.

Lees meer

Tijdens deze lockdown zijn we opzoek naar iets om zich mee bezig te houden. De ideale gelegenheid om te denken aan een goede bescherming tegen woningbrand.  

Lees meer

Bewakingscamera’s filmen niet alleen kritieke situaties zoals een inbraak of diefstal, ze filmen vaak ook urenlang zonder dat er iets gebeurt. Betekent dat dan dat je na een inbraak alle beelden moet bekijken? Niet als je je data slim beheert. Hoe? Door een slimme koppeling tussen toegangscontrole en slimme Sefica ProBox-recorders.

Lees meer

Neen, Dori is niet de vergeetachtige, blauwe vis uit Finding Nemo. Het is een principe dat heel nuttig is bij het bepalen van de juiste camerabewaking. Want camera’s hebben maar nut als er bij de plaatsing rekening gehouden wordt met het exacte doel. Wil je mensen kunnen herkennen, identificeren of wil je gewoon weten of er iemand rond het beveiligde gebouw is? DORI comes to the rescue!

Lees meer
03 februari 2020

Het abc van badgebeveiliging

Een goede beveiliging van je badges is een must, maar er is geen reden tot paniek. De toegangsbadge blijft een veilig middel voor een efficiënte toegangscontrole. We helpen je het bos door de bomen te zien.

Lees meer

Van minimum- tot maximumbeveiliging, van eenvoudig tot super vernieuwend, van budgetvriendelijk tot iets prijziger (maar nog altijd betaalbaar), van must have tot nice to have …

 

Lees meer

De voorbije maanden besteedden kranten en journaals heel wat aandacht aan de veiligheid van toegangsbadges. Een toegangsbadge is maar veilig en efficiënt als hij correct gebruikt wordt. Een gestolen badge kan makkelijk gekopieerd worden door mensen met slechte bedoelingen.

Lees meer

Op internet vind je tegenwoordig alles, ook hoe je zelf stap voor stap je woning kan beveiligen. Zelf een alarmsysteem installeren lijkt goedkoper. Toch is het belangrijk om de veiligheid van je woning over te laten aan de beste handen van professionals. Safety first! 

Lees meer

Zijn de kinderen oud genoeg om na school even alleen thuis te blijven? Zeker in de donkere wintermaanden is het belangrijk ervoor te zorgen dat dit op een veilige manier gebeurt. Opvoeden is loslaten, en met deze tips doe je dat op de meest verantwoorde manier. 

Lees meer

Ja, ik ben op zoek naar een Security expert in mijn buurt