Je Security expert zorgt voor 360° beveiliging

Om je woning of bedrijfspand te beschermen, installeert je Security expert eerst een inbraakdetectiesysteem binnen. Maar een poging tot inbraak gaat vaak gepaard met materiële – soms zelfs emotionele – schade. Is voorkomen dan niet beter dan genezen?

Met BlueShield creëert je Security expert een preventieve beveiligingsperimeter buiten: het intelligente beveiligingssysteem detecteert ongewenste bezoekers zodra ze een voet zetten op je domein, nog vóór ze het beveiligde pand bereiken. BlueShield slaat alarm vóór een mogelijke inbraak plaatsvindt en voorkomt zo eventuele schade.

360° beveiliging

Hoe werkt BlueShield?

BlueShield werkt met bewegingsdetectoren en intelligente camera’s als een soort onzichtbaar beschermingsschild rond je woning of bedrijfsgebouw. Het is een unieke uitbreiding van je inbraakdetectiesysteem binnen met een extra beveiligingsperimeter buiten.

5 redenen om voor BlueShield te kiezen

  • Preventief: voorkom elke vorm van schade
  • Onzichtbaar ‘schild’ = optimale bescherming
  • 360° beveiligingsperimeter rondom je gebouw
  • De klok rond bewaking, of je er nu bent of niet
  • Eenvoudig te beheren via mobiele applicatie

Residentiële & commerciële toepassing

Een gebroken raam of geforceerde deur, het ongemakkelijke gevoel dat een onbekende in je woning of bedrijf heeft rondgeneusd… Je wilt het liever niet meemaken. BlueShield beschermt je thuis en bewaakt je bedrijf.

Met BlueShield voorkom je heel wat narigheid: het onzichtbare maar bijzonder efficiënte ‘schild’ maakt van je gebouw een versterkte burcht. BlueShield waakt als je er bent en houdt een oogje in het zeil als je er niet bent. Dreigt er gevaar, dan brengt BlueShield je onmiddellijk op de hoogte via de mobiele app.

BlueShield residentie BlueShield bedrijf

Lees er meer over in onze brochure

Alles wat je wil weten over BlueShield kan je gestructureerd terugvinden in onze handige BlueShield brochure

BlueShield brochure

Geïnteresseerd in BlueShield? Vraag ernaar bij je Security expert, hij kan je adviseren over de mogelijkheden van de totaaloplossing én hij kan het innovatieve systeem correct installeren. Dat is pas efficiëntie in beveiliging!

SecurityCheck magazine

Alles weten over wat er leeft in de beveiligingswereld?

Download hier ons magazine